top of page

Obiteljska tvrtka Moor Ortotika i Protetika je osnovana 1992. Osnovna djelatnost je proizvodnja i namještanje  složenih medicinskih pomagala, kao što su individualno dizajnirane proteze za gornje i donje udove, ortoza za donje i gornje udove i ortopedska pomagala kralježnice i glave.

Mi smo jedan od prvih centara u Europi, koji su  angažirani u neinvazivnoj korekciji zaležane glave. Cjelokupni pristup se provodi na najvišoj tehnološkoj razini, koja je trenutno dostupna i djelotvorna u svijetu. Stalno ulažemo mnogo znanja, truda i sredstava u razvoju tehnologije, korekciji i pristupu tako da našim strankama možemo ponuditi usluge na razini najboljih centara na svijetu.


U SAD-u ova metoda liječenja je odavno uspostavljena i potpuno je normalna, a  u europskom prostoru, to je još uvijek prilično neobrađena tema. Naš profesionalni tim uvijek nastoji educirati sve profile koji su u kontaktu s roditeljima i djecom da savjetovanje i pristup ispravljanja bude najučinkovitiji i pravodoban.

KONTAKT

Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila, telefona ili donjeg obrasca i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Veselimo  se vašim pitanjima.

Web stranica tvrtke: www.moor-op.com

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano!

bottom of page